IV. Junior Szimpózium
2015. január 1.

MASZESZ logóA Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség 2015. január 26-án immár negyedszer rendezi meg a Junior Szimpóziumot, ahol a vízellátás, csatornázás, szennyvíztisztítás területén tevékenykedő fiatal szakemberek mutathatják be kiemelkedő szakmai tevékenységüket. Jelentkezési határidő: január 16.

A MaSzeSz kiemelten fontosnak tartja a fiatal szakemberek támogatását, elismerését, látásmódjuk, dinamikájuk, újszerű gondolataik megismerését. A hazai vizes szakmán belüli párbeszéd elképzelhetetlen az ifjúság meglátásainak figyelembevétele nélkül, és újszerű megoldásként ehhez biztosít fórumot ez a szimpózium. A rendezvényen résztvevő fiatal szakemberek által feldolgozott szakmai felvetések, megoldások általános tájékozódásra is kiválóak, emellett a megmérettetés során kiemelkedő pályamunkák elismerése további lendületet ad mind az előadók, mind a hallgatóság számára.

A szimpóziumra várják mindazokat a 35. életévüket még be nem töltött kollégákat, akik a vízellátás, csatornázás és szennyvíztisztítás területén üzemeltetői, tervezői vagy és tudományos tevékenységet folytatnak. A pályaműveket a hazai "vizes" felsőoktatási intézmények és a MaSzeSz szakmai társszervezetek neves szakembereiből álló zsűri fogja elbírálni (ld. itt).

A konferencián 10 perces előadás keretén belül lesz lehetőség a pályamunkák bemutatására (ld. jelentkezési lap). Meghosszabbított jelentkezési határidő: január 16.

A nyertesek számára részvétel és poszter kiállítási lehetőség nyílik az Európai Víz Szövetség "EWA" 2014. március 4-6-ig Budapesten tartandó Tavasz Konferenciáján. EWA Spring Days 2015 - Budapesti Víz Konferencia (www.budapestwater.org).

A zsűri fődíja: részvétel a 2015. február 14-én a Környezetvédelmi és Vízipari Bálon a Budapesti Kongresszusi Központban.

A fődíjazott a bálon ünnepélyes keretek között átveszi a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség 2015. évi Junior Díját.

Különdíj: részvételi lehetőség a MaSzeSz által szervezett, DDC dinamikus költségelemzés tréningen.