ONLINE WORKSHOP A DUNA VÍZGYŰJTŐ GAZDÁLKODÁSI ÉS ÁRVÍZI KOCKÁZATKEZELÉSI TERVEINEK FELÜLVIZSGÁLATÁRÓL
2021. június 17.

ONLINE WORKSHOP A DUNA VÍZGYŰJTŐ GAZDÁLKODÁSI ÉS ÁRVÍZI KOCKÁZATKEZELÉSI TERVEINEK FELÜLVIZSGÁLATÁRÓL

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Nemzetközi Duna Védelmi Bizottság (ICPDR) 2021-ben elvégzi a Duna Vízgyűjtő-Gazdálkodási Terv (DRBMP – Danube River Basin Management Plan), valamint a Duna Árvízi Kockázatkezelési Terv (DFRMP – Danube Flood Risk Management Plan) felülvizsgálását. Ehhez kapcsolódóan az ICPDR Titkárság társadalmi konzultációt indított, melynek keretében lehetőséget adnak a Duna-medence érdekelt szereplőinek, hogy a tervekben szereplő célkitűzésekhez javaslatokat fogalmazzanak meg.

A társadalmi konzultáció részét képezi a 2021. június 29-30. között megrendezendő „A Mi Véleményünk – A Mi Dunánk” „Our Opinion – Our Danube” című online workshop, mely során a Duna-medence érdekelt szervezetei lehetőséget kapnak a két tervet illetően véleményeik megfogalmazására, javaslatok beterjesztésére. A workshop Zoom platformon kerül lebonyolításra.

(A rendezvény angol nyelvű lesz.)

Amennyiben felkeltette érdeklődését az esemény, regisztráljon az alábbi linken elérhető regisztrációs ív kitöltésével.

Természetesen az ICPDR Titkárság továbbra is fogadja 2021. szeptember 30-áig a két terv kapcsán tett írásos javaslatokat, véleményeket a wfd-fd@icpdr.org e-mail címre, valamint a Titkárság postacímére. A társadalmi konzultációhoz kapcsolódóan létrehozott kérdőív kitöltésére is lehetőség van a megadott határidőig, mely az alábbi linken érhető el.

ICPDR Secretariat
Vienna International Centre, Room D0412
Wagramer Strasse 5, A-1220 Vienna, Austria
E-Mail: wfd-fd@icpdr.org